Monday, August 5, 2013

Kaksi on joukosta poissa... Two kittens have left to a new home

Kaksi pentua on löytynyt jo uuden hyvän kodin. Pikkumirrit haettiin uusiin koteihin 31.7.2013. Beta-tyttö muutti Espoon Tuomarilaan ja Byte-poika sai myös hyvän kodin Eirasta. Kotiin jääneet veljekset ihmettelivät hetkisen, mutta jatkoivat sitten normaalia päivärytmiään... syöntiä, nukkumista, leikkiä, nukkumista, syöntiä,,, jne.

Veljeksien Boltin ja Binxin uutta kotia ei ole vielä löytynyt. Heitä voi tiedustella numerosta 040-8023266/Elisa tai sähköpostitse venelisa@gmail.com

Pojat ovat kovia leikkimään, erittäin kilttejä ja sosiaalisia. Binxillä todettiin toisen lääkärintarkastuksen ja sirutuksen yhteydessä häntäknikki eli pieni mutka hännän tyvessä. Alla on myös muutamia uusia kuvia pojista.


Two kittens have moved to a new home on the 31st July. Beta girl to Espoo and Byte boy to Helsinki center. The brothers were wondering for a while but have adapted themselves to a new situation... and continued a normal cycle of playing, eating, sleeping etc.

Brothers Bolt and Binx have not yet found their new home.  If you are interested please call 040-8023266/Elisa or mail venelisa@gmail.com

Boys are social and used to kids playing with them. Surely they will enjoy any caring home. Below there are also some new pictures of the boys.

Bolt kaipailee toimintaa - Looking for action: Bolt


ja saa leikkihiiren - action comes in a form of wool mouseMuutama kuva Boltista - A couple of new pictures of Bolt
Binx - Binx


Trying to get a smile from Binx - Sometimes trying to film a cat is not so easy


Binx


No comments:

Post a Comment